Boråstapeteri inspiratsiooni - kodukontori värskendus

23 september 2021 – Pille-Riin Lass

Boråstapeteri inspiratsiooni - kodukontori värskendus

Boråstapeteri inspiratsiooni - kodukontori värskendus

Näpunäiteid kodus õdusa ja harmoonilise töökeskkonna loomiseks


Muutke kodus töötamine meeldivaks ja kodukontor omanäoliseks! Võite üllatuda, kui palju lisamotivatsiooni ja uut energiat võib tuua Teie tööpäevadesse üks väike värskenduskuur.

Kõige olulisem on töö tegemiseks valida meeldiv keskkond, enesearenguks kõige sobilikum ruum või ruumiosa.

Teine asi, mida silmas pidada, on loomuliku valguse maksimaalne ärakasutamine. Valgus ei tohiks otse ekraanilt peegelduda, kuid peaks siiski olema vahetus läheduses, et saaksite võimalikult pikalt päevavalguses töötada.

Kui kodus napib ruumi, võite kontorinurga luua ka näiteks esikusse, trepimademele või elutuppa.

Eraldage ala kauni sirmiga, märgistage ruumi uus funktsionaalsus meelepärase taustatapeediga, riputage seinale raamitud pilte ja riiulikesi lemmikraamatute ja tähendusrikaste esemetega.

Kasutage mustreid ja värvitoone eesmärgipäraselt!

Aegumatud klassikalised mustrid rahustavad. Julged värvilised graafilised pinnad stimuleerivad loovust. Tekstuurid lisavad soojust. Lillemotiivid naiselikku pehmust ja romantikat.

Ka kirjutuslaud ei pruugi olla pelgalt praktiline, vaid silmatorkavalt ilus mööbliese.

Proovige töölaua vabamat paigutust selle asemel, et seda vastu seina suruda. Nii tekib õhulisem ruumitunnetus. Hea valgustus on väga oluline fookuse säilitamiseks pika tööpäeva jooksul. Ergonoomiline töötool on samuti väärt investeering pikemat ekraani ees istumist nõudvaid projekte silmas pidades.

Mõtteselguse ja meelerahu tagab korrastatud töökeskkond.

Korra loomiseks kombineerige eriilmelisi kaste ja konteinereid, toon-toonis ja/või lemmikmustritega tapetseeritud topse ja karpe. Taaskasutage kodus leiduvad toredad pakendid ja purgikesed kontoris tarviliku pudi-padi sorteerimiseks.


Lõpuks on meie nõuanne "julge proovida". Leidke tükke segamini müügist või vanavara kauplustest ja andke neile uus hingamine, lakkudes värvi või uue positsiooniga oma kodus.
Leidke kodus töötamise rõõm ja minge "kõik sisse" stiili järgi, mis teile meeldib!

 

Märksõnad: